Seiska tarjous
(2 tuotearviota)
4.50 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun

25,00€

seiska 7 päivää lehti
7 päivää kansikuva

Seiska tarjous

(2 tuotearviota)
4.50 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun

25,00€

Hyödynnä 7 Päivää tarjous ja saat lehdet jopa 58% irtonumeroa edullisemmin! Tarjousjakso sisältää kymmenen numeroa.

Siirry tilaussivulle ja tarkista ajankohtainen tilaajalahja. Lahjan arvo alkaen 35,00€

Tilaa tuote

Osasto: .

Seiska on Suomen luetuin viihdelehti, eikä suotta. Lehden suosio pohjautuu sen säälimättömään journalismiin: Julkkikset saavat röykytystä ja tabuja rikotaan armotta jokaisessa numerossa.

Viihdelehtien kuningas ei nöyristele ketään, vaan tarjoaa lukijoilleen viikoittaisen kurkistuksen julkkisten sisäpiiriin pikkurahalla. Tilaajana saat tietää ensimmäisten joukossa tuoreimmat julkkisuutiset, tähtien maukkaimmat skandaalit, koskettavat ihmiskohtalot, uusimmat trendit sekä paljon muuta.

7 Päivää tulee samoissa kansissa TV-lehden kanssa, joka sisältää kätevän filmioppaan viikon TV-nautintoja varten. Tämän lisäksi saat tilaajana pääsyn lehden digitaaliseen versioon, joten uusimmat viihdeuutiset näkyvät näppärästi suoraan mobiililaitteella tai tietokoneella vaikkapa työmatkallasi.

Aller on julkaissut suosittua viihdelehteään jo vuodesta 1992 lähtien. Lehden levikki on yli 170 000 ja sillä se tavoittaa noin 550 000 suomalaista lukijaa.

2 arviota tuotteelle Seiska tarjous

 1. Tero
  5 / 5

  :

  tilattu.

 2. anu koivula
  4 / 5

  :

  mulle tuli aikasemmin mutta tarjousjakson loputtua jäi homma sitten siihen. nyt tilaus uusittu,,, katotaan onko muuttunut viidessä vuodessa parempaan vai huonompaaa

Lisää arvio

seiska 7 päivää lehti

Lisää arvio