Demi
(1 tuotearvio)
5.00 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun

13,30€

Demi

(1 tuotearvio)
5.00 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun

13,30€

Tilaa Demi hintaan 13,30€ ja saat upean tilaajalahjan. Tarjous sisältää 3 numeroa, lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.

Näet ajankohtaisen tilaajalahjan tilaussivulla.

Tilaa tuote

Osasto: .

Demi on Suomen suosituin nuortenlehti. Sen kohderyhmänä ovat 12-19-vuotiaat tytöt. Monipuolinen lehti kannustaa aidosti hyvään itsetuntoon ja antaa lukuisia neuvoja nuoren naisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Demi tarjoaa joka numerossa hyviä vinkkejä niin liikunnasta ja terveydestä kuin myös ihmissuhteista, itsensä hemmottelusta ja henkisestä hyvästä olosta. Esillä ovat lisäksi musiikki, elokuvat ja muodin maailma. Jokaisessa lehdessä on mukana myös upeita julisteita.

Suosion salaisuus nuorten ykköslehdellä on sen monipuolinen tarjonta ja kyky kirjoittaa asioista nuoria puhuttelevalla tavalla. Lisäksi lehdellä on suosittu keskustelupalsta, jolla keskustelu printtimediassa käsitellyistä aiheista jatkuu aktiivisena. Demin levikki kuukaudessa on noin 50 000 kappaletta ja sillä lehti tavoittaa yli 190 000 lukijaa. Lehteä on julkaistu vuodesta 1998 lähtien.

1 arvio tuotteelle Demi

  1. Minna
    5 / 5

    :

    Olen tilannut lehteä tyttärelleni parin vuoden ajan. Nyt välissä oli tosin pieni tauko vaihto-oppilasvuoden takia, mutta tyttären palattua Suomeen uudistin tilaukseni, sillä puheiden perusteella lehti jaksaa edelleen innostaa. Tyttäreni on tällä hetkellä 16v.

Lisää arvio

Demi

Lisää arvio