Aku Ankka tarjous

32,00€

Aku Ankka tarjous

32,00€

Aku Ankka on ylivoimaisesti luetuin ja hauskin suomalainen aikakauslehti.

Nyt saat neljän kuukauden lehdet edullisesti: hinta ainoastaan 2€/lehti. Tarjous sisältää 16 numeroa. Siirry tilaussivulle ja tarkista ajankohtainen tilaajalahja.

Tilaa tuote

Osasto: .

Aku Ankan suosion taustalla on sen kyky tarjota oivaltavalla suomen kielellä kirjoitettua leppoisaa ankkahuumoria, joka vetoaa niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Rikkaasta kielenkäytöstä onkin muodostunut vuosikymmenien kuluessa tavaramerkki, jonka säilymistä vaalitaan Aku Ankan toimituksessa tarkasti. Kuvitus on värikästä, laadukasta ja taidokkaiden piirtäjien käsialaa.

Aku Ankka ilmestyy joka keskiviikko, joten uutta numeroa ei tarvitse viikkokaupalla odottaa. Tarjous kannattaa hyödyntää nyt, sillä luvassa on extra yllätyksiä läpi vuoden. Tällaisia ovat mm. erilaiset teemanumerot, tarrat ja julisteet, jotka taatusti ilahduttavat lapsia ja ikinuoria aikuisia. Aku Ankan tarjouksella säästät myös selvää rahaa, sillä irtonumero on hinnaltaan 3€/kpl.

Aku Ankka tilaus ei vaadi luottokorttia, vaan voit halutessasi maksaa tilauksen myös laskulla tai verkkopankissa. Myös lahjatilaus onnistuu.

Antoisia lukuhetkiä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Aku Ankka

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Aku Ankka tarjous”